Hier wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten binnen de groepen 4.

25-5-2018

Gisteren zijn we met de groepen 4 met bus naar Artis geweest.

De kinderen hebben genoten van alle dieren. Het weer werkte ook mee.

In het restaurant kregen we allemaal patat en drinken, dat smaakte prima.

In het planetarium hebben we een les over de ruimte gezien, erg interessant!

Het was een geslaagde dag, met dank aan de hulp-ouders!

donderdag 15 februari 2018

De groepen 4 hebben vandaag een dansworkshop gehad. Ze hebben allerlei dieren nagedaan en daarop dansvormen geoefend. Ook was er een dans met grote elastieken, erg leuk!

oktober 2017

Vandaag hebben we de afsluiting van de Kinderboekenweek gevierd met een griezeldisco. De knderen mochten verkleed naar school komen. Iedereen had erg zijn best gedaan en zag er griezelig uit!

griezel 4b 2 Small

We zijn de afgelopen 6 weken druk bezig geweest met taal: daarbij hebben we het het lidwoord, het bijvoeglijk naamwoord en het zelfstandig naamwoord geleerd.

Met rekenen zijn we gestart met tafelsommen en sommen over het tiental. We hebben veel griezelige dingen geknutseld en enge liedjes gezongen. Natuurlijk hebben we ook veel oefeningen van de Kanjertraining gedaan.

Nu nog een tosti week en dan gaan we allemaal genieten van de Herfstvakantie.

We gaan binnenkort beginnen met de lampionnen voor Sint Maarten, zodat alle leerlingen op zaterdag 11 november met een zelfgemaakte lampion langs de deuren kunnen.

woensdag 24 mei zijn de groepen 4 op schoolreisje naar Artis geweest.

We hadden er veel zin in. Om kwart voor negen vertrokken we met een mooie dubbeldekker bus. In Artis konden de kinderen met hun groepje een speurtocht doen om alle dieren te bekijken. In het Planetarium hebben we met de hele groep een les gehad over de ruimte. Daarna hebben we heerlijk in de zon patatjes gegeten en wat gedronken en even in de speeltuin gespeeld. Daarna konden we nog een laatste rondje door de dierentuin maken. Tot slot hebben we genoten van een heerlijk, koel ijsje . De kinderen hebben een heel leuke dag gehad, met dank aan de hulp-ouders!

de juffen van groep 4