poezie

Vrijdag 2 februari stond geheel in het teken van poëzie. In de grote hal hebben alle groepen een gedicht voorgedragen. Soms stond er een hele groep, soms een klein groepje en een enkele dichter droeg zijn gedicht helemaal alleen voor. Er waren heel grappige gedichten, heel mooie en soms zelfs ontroerende gedichten bij. Hieronder een kleine foto impressie.

poezie1   poezie2

poezie3    poezie4

poezie5   poezie6

Met de door ons zelf geschreven gedichten doen wij ook nog mee aan de landelijke poëziewedstrijd!

kb1 Medium

De afgelopen twee weken hebben wij op school aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Lezen vinden wij niet alleen heel belangrijk, maar ook nog eens heel leuk. Zeker met het thema van dit jaar, Gruwelijk Eng!
Wij opende de Kinderboekenweek met een voorleesestafette. Alle juffen en meesters verruilden voor een half uurtje hun eigen klas voor die van een collega om daar een gruwelijk eng verhaal voor te lezen.

kb4 Medium      kb3 Medium

Op vrijdag de 13de sloten wij de Kinderboekenweek af met een griezeldisco. Dj’s Mats en Remeau uit groep 8 hebben de hele dag plaatjes gedraaid, zodat iedereen uit zijn dak kon gaan! Wat een feest!

kb5 Medium

Heeft u nog bonnen van de Bruna, dan kunt u deze tot de herfstvakantie bij ons inleveren. Heeft u kinderboeken gekocht bij de Readshop, dan hoeft u verder niets te doen. Deze boekhandel heeft zelf bijgehouden voor hoeveel geld er voor onze school besteed is. Wij hopen dat wij daar heel veel mooie kinderboeken van kunnen kopen. Wij houden u uiteraard op de hoogte van deze actie!

kb6 Medium