De Lunetten is een Heemskerkse school, op de grens van Beverwijk en Heemskerk. De meeste leerlingen komen uit de Heemskerkse wijk De Waterakkers. Een flink deel van de leerlingen komt daarnaast uit Beverwijk; zij wonen in de Pilotenbuurt of de Westertuinen. De Lunetten is een relatief grote basisschool met ca. 430 leerlingen en 35 personeelsleden. Toch komt de school eerder kleinschalig over, doordat elke twee lokalen een gezamenlijk entree hebben; de leerlingen komen zo elke dag hun klas binnen in een rustige, vertrouwde sfeer. De school is gehuisvest in een modern gebouw met een eigen inpandige gymzaal. Welschap Kinderopvang biedt in het schoolgebouw behalve tussen- en naschoolse opvang, sinds dit schooljaar ook peuteropvang aan. De Lunetten is een school van Stichting Fedra in Beverwijk.

Voor uitgebreide informatie over de school verwijzen wij u naar de Schoolgids. Hierin wordt beschreven waar De Lunetten voor staat, welke uitgangspunten worden gehanteerd en hoe wij proberen de kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen en te verbeteren. Op verzoek sturen wij u een gedrukt exemplaar van de gids toe.

Wanneer u verdere informatie over de school wilt hebben dan kunt u contact opnemen met de directie. Voor meer informatie over het aanmelden van uw kind kunt u klikken op 'Info aanmelden', rechts op de site in het blokje 'Algemeen'.

afb1afb2