Empty classroom

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

De komende weken verzorgen wij onderwijs op afstand. Via de e-mail worden jullie op de hoogte gehouden. Leerlingen kunnen thuis aan de slag, zowel met digitaal lesmateriaal als met papieren lesstof.
Uitgangspunten hierbij zijn:
     •Verdere verspreiding van het virus tegengaan/gezond blijven.
     •Voortgang van het onderwijs

Ten behoeve van onderwijs op afstand hebben wij onderstaande afspraken gemaakt:

1.Bekende leerstof: We zetten in op herhaling-, verwerkingen verdieping van de leerstof. Dit is een bewuste keuze om te voorkomen dat kinderen zichzelf nieuwe leerstof verkeerd aanleren
2.Schoolwerk :We vinden het belangrijk dat kinderen in hun ritme blijven en we willen terugval beperken.
3. Dagritme: Voor de kleuters is er in de mail van de leerkracht een voorbeeld van dagritmekaarten geplaatst. Omdat voor veel kinderen een dagritme belangrijk is, voegen we onderaan een voorbeeld van een dagplanning bij.
4.Thuiswerk: Op 18/3 en op 30/3 wordt er een thuiswerkpakket voor de kinderen klaargezet. Dit bestaat uit zowel papieren-als digitale materialen.

dagrit

We wensen alle leerlingen (en u) heel veel succes de komende weken.

Team De Lunetten