Kinderboekenweek Reis mee!

Kinderboekenweek20201920oktober20haaientanden

Op woensdag 2 oktober is de Kinderboekenweek gestart met een kleedjesmarkt.  Om 14.15 uur werden de kleedjes over het schoolplein verspreid en konden de kinderen hun boeken verkopen of boeken kopen tegen een zeer scherpe prijs. kleedjes 1

Voor de kinderen houden wij ook nog een prijsvraag tijdens de Kinderboekenweek. Alle juffen en meesters die in de zomervakantie op reis zijn geweest, hebben van deze reis een foto gemaakt. Als je goed naar de foto kijkt, vind je aanwijzingen over het vakantieland waar de juf of meester naar toe is geweest. Heb je alle antwoorden goed, dan win je misschien wel een prijs! De foto's hangen aan de techniektorens in de centrale hal.

Op vrijdag 11 oktober sluiten wij de Kinderboekenweek af met ook al zo'n klassieker, de voorleesestafette een reis om De Lunetten. De juffen en meesters lezen in de ochtend voor in de klas van een collega. De overige dagen zullen de leerkrachten op hun eigen wijze invulling geven aan het thema van de Kinderboekenweek.